panelarrow

Hitta Aktivitet

Roliga och spännande fritidsaktiviteter

Samla musikalminnen

Att gå på musikaler eller shower är underhållande och något som lever med länge. Trots att man kanske bara är där i några timmar kan man fem, tio år senare fortfarande nynna på låten man då hörde eller skratta åt skämten som den kvällen drogs.

Sötsurt

Det är inte alltid som dessa minnen är helt positiva för varken åskådare eller deltagare. Som åskådare kanske det väcker minnen på vänner eller partners som man inte längre umgås med eller showen och hur bra eller dålig den nu var.

För skådespelarna så kan det dock finnas helt andra minnen kopplade till föreställningen. Ett exempel där skrev vi om för ett par år sedan då Familjen Adams hade satts upp i Göteborg och blivit en succé. Tyvärr så fungerade inte föreställningen riktigt lika bra när den var i Göteborg vilket gjorde att den fick läggas ner. Claes Malmberg som var med i showen var besviken. Har säger i en intervju att han inte hade kommenterat på att det gått dåligt om det inte vore för att han tyckte det var bland det roligaste han hade jobbat med. Trots att musikalen inte fungerade i Malmö så var det fortfarande en mycket lyckad musikal som var väldigt uppskattad av både besökare och framträdare.

Musik och  känsla

Återuppleva showen

I vissa fall så går showerna otroligt länge, om än med nya skådespelare.  Den just nu längst gående musikalen är The Phantom of the Opera  på Broadway, New York.  Den har under sina 27 år spelats över 11 500 gånger. Varför inte ta chansen att återuppleva dessa minnen och bygga nya?