panelarrow

Hitta Aktivitet

Roliga och spännande fritidsaktiviteter

Med cykel som stort intresse – köp en fatbike

Har du alltid älskat att cykla men börjar tappa intresse eller vill utmana dig med en ny typ av cykel finns fatbike som alternativ. Det är en speciellt utvecklad cykel som har tjockare däck. Den här cykelvarianten klarar av olika sorters terräng, inte minst i skogslandskap.

Om du tycker om att cykla där det är bergigt eller många ytor som är ojämna går det också alldeles utmärkt. Framförallt har det blivit en kul utmaning att cykla i snö. Det passar nordiska cyklister i allmänhet och svenskar i synnerhet. När du är friluftsmänniska och gillar att aktivera dig på olika sätt under vintern kan fatbike vara perfekt.

Hitta din fatbike för nya äventyr

Fatbike har blivit väldigt populärt eftersom det finns många olika cykelvarianter att välja mellan. Du kan förutom tjockleken på däcken också välja eldrivna fatbikes som ger dig extra kraft som du kan behöva. När det är dags att klara av nya utmaningar behöver du bästa tänkbara kapacitet.

Ta dig an nya äventyr på soldränkta stränder eller snötäckta alper med hjälp av en flerväxlad drivlina. Du kan också räkna med stabil men lätt aluminiumram. I tvära svängar och branta sluttningar har du också robusta hydrauliska skivbromsar. När du är redo att utmana dig själv, kolla här och välj mellan olika fatbikes.