panelarrow

Hitta Aktivitet

Roliga och spännande fritidsaktiviteter

Fyll på med basplagg i garderoben

Ny säsong är på ingång och med det ett utmärkt tillfälle att förnya din garderob. Innan du börjar leta efter nya plagg, se till att kika igenom de kläder du redan har. Separera plagg du vill byta ut från kläder du vill fortsätta använda. Försök sedan att fylla på med basplagg du kan mixa på många olika sätt. På så vis får du mer ut av dina klädköp.

Optimal uppsättning basplagg

Här i Sverige skiftar det stort i temperatur mellan årstider och därför behöver du anpassa garderoben efter tid på året. Se dock till att alltid ha en bra uppsättning med T-shirts, underkläder och jeans. För dig som behöver lite större storlek kan du titta närmare på XL Kläder som är proffs på basplagg för storväxta killar. Här finns ett bra utbud av basplagg att fylla på med, från kalsonger och mjukisbyxor till hoodies och t-shirts.

Hållbar uppdatering av garderoben

Det är kul att köpa nya plagg, men kom ihåg att uppdatera garderoben på ett hållbart sätt. Ett råd är att inte slänga kläder utan istället lämna till välgörenhet. Att låta vänner eller familjemedlemmar ärva dina plagg är en annan hållbar strategi. När du köper nya basplagg bör du välja bra kvalitet och varför inte satsa på miljövänliga material.