panelarrow

Hitta Aktivitet

Roliga och spännande fritidsaktiviteter

Fixa din utomhusbelysning – skaffa väggarmaturer

Utomhusbelysning är minst lika viktig som inomhusbelysning. Om det gäller din trädgård kommer du att ha större nytta av den om du ser till att ha bra belysning. Det är även en trygghetsfråga, eftersom många tycker det är obehagligt när det blir för mörkt.

Du kan handla utomhusbelysning här om du vill ha ett stort sortiment. Fundera på hur starka lampor du vill ha och hur stor ljusspridning du vill ha. Punktbelysning är sällan lika viktigt utomhus som inomhus.

Belysning på väggarna

Väggarmaturer är inte enbart praktiska när det kommer till utomhusbelysning. De är också snygga och kan ge ett riktigt upplyft till fasaden på ett hus. En väggarmatur är precis vad det låter, en armatur som fästes på en vägg. Du får ofta bra belysning av väggarmaturer och de finns i många olika modeller.

Viktigt när du handlar utomhusbelysning är att ha koll på elsäkerheten eftersom det är reglerat i lag. Du får endast använda armaturer som är anpassade för utomhusbruk utomhus. När du installerar en väggarmatur som utomhusbruk är det också viktigt ha kännedom om elsäkerhet. Har du kunskap får du installera en armatur på egen hand. Om du däremot inte vet hur du ska gå till väga bör du istället kontakta en elektriker.