panelarrow

Hitta Aktivitet

Roliga och spännande fritidsaktiviteter

Shower hösten 2013

Sverige är ett land som årligen anordnar många evenemang och shower, i alla möjliga olika teman och utföranden. Att gå på föreställningar är verligen en adrenalinkick och en gratis Serotonin boost som ger minnen en lång tid framöver.

Vi har här plockat ihop våra guldkorn från evenemang.se och tänkte ge lite tips på några av våra favoriter hösten 2013.

Stockholm

Jill Johnson

23 januari

Hamburger Börs i Stockholm

Jill Johnson, en av våra stora countrysångare ska för första gången sätta ihop en egen krogshow. I showen lovas det att bjudas på rivig rock, skön country och många olika hits genom tiderna. Showen blir en musikalisk resa genom Jills breda reportoar och många sköna låter kommer att spelas.

Göteborg

Familjen Addams

Lördag 21 September 2013, kl 19:30

Lorensbergsteatern, Göteborg

Den kulturförklarade tv-serien Familjen Addams har blivit musikal. Familjen Adams är en annorlunda och helknäpp familj som bara inte går att inte tycka om. Musikalen handlar om familjens första möte med en normal familj där dottern Wednesday blir kär i pojken Lukas. Lukas familj blir hembjudna till familjen Addams och sedan kan ni bara gissa vad som kommer att hända.

Några av de medverkande skådespelarna är; Claes Malmberg, Lasse Kronér, Petra Nielsen, Jessica Sandénoch Mikael Riesebeck.

 

Örnsköldsvik

Peter Jöback – I Love Musicals – The Broadway Edition

Fredag 27 Sep

Fjällräven Center i Örnsköldsvik

Peter Jöback är ett måste att gå och lyssna på om man inte redan gjort det. I höst flyttar han till New York för att göra Broadway debut men senare i höst kommer han hem för att göra sitt bejublade framträdande av den kritikerrosade föreställning I Love Musicals på en andra turnéomgång under temat ”The Broadway Edition”.

Kalmar

After Dark – Lets go Party

Fredag 4 Oktober 2013, kl 19:30

KalmarSalen, Skeppsbrogatan 49, Kalmar

After Dark startar sin turné för hösten 2013 i Kalmar och de kommer att bjuda på mycket extraordinära och exklusiva framträdanden. Denna show har blivit utsedd till årets scenshow, ni kommer att bli garanterade paljetter, plymer och höga klackar och en show ni sällan kommer att glömma. Christer och Babsan är i sitt allra bästa slag.