panelarrow

Hitta Aktivitet

Roliga och spännande fritidsaktiviteter

Nattklubbar i Stockholm

Nattlivet har alltid varit en stor del av Stockholm och det finns en hel del bra uteställen att välja mellan, när man är ute efter en nattklubb finns det ju alltid ett antal som är de bästa i varje stad.

Berns

Mitt i stan har Berns skapat en liten oas för alla som är sugna på att festa. Berns lockar till sig alla typer av folk så man får alltid en härligt blandning av kulturer och personligheter där. I sitt källarplan har de nattklubben Berns Gallery 2.35:1 där man har en samspel av konst och elektro- och undergroundmusik.

382578-dance-floor

Oxid & Spitfire

Två klubbar vägg i vägg med varandra som på dagtid är en tapasbar och en pub respektive. En av de mest populära klubbarna på Stureplan tack vare gratis inträde och bra priser i baren. För icke-Stockholmsbor ligger klubben väldigt nära hotellet Eden Park i Elite-kedjan vilket gör det till ett solklart val för de som känner för att testa någon av dessa två.

Café Opera

Ända sedan 80-talet har Café Opera varit ett känt namn i Stockholmsuteliv och ett självklart val för alla danssugna. Detta rykte lever de faktiskt upp till än idag med sina rymliga ytor, anrika lokaler och professionella dj:s. De har även The Brass Bar där man kan få riktigt högkvalitativa drinkar och nattmenyn är alltid öppen för de som känner sig lite hungrig.

Vardagsrummet

Sedan våren 2014 är Vardagsrummet en renodlad hiphop-klubb för alla från 25 år och uppåt. Man kan alltid vara säker på att hitta en trevlig atmosfär där tillsammans med duktiga dj:s och även en och annan livespelning emellanåt.

Fasching

För den som gillar jazz är det helt klar Fasching på Kungsgatan som gäller, de har år efter år levererat fantastiska jazzupplevelser och fullpackade dansgolv. Här stöter man på både jazz- och soulfantaster men även alla möjliga andra danssugna människor.