panelarrow

Hitta Aktivitet

Roliga och spännande fritidsaktiviteter

Restips i vår

Nu när våren är här kan det ju alltid vara roligt att åka ut och se sig om lite grann i världen och det oavsett om det rör sig om nära eller lite längre bort. Därav kommer här några restips som passar bra i vår.

Storstadsweekend

Vad passar väl bättre under våren än att bara dra iväg till en härlig storstad över en helg och gå på museer, shoppa och kanske även få sig lite härligt nöjesliv till livs. Bara några timmar bort finns många härliga städer som till exempel London, Paris, Berlin, Prag, Amsterdam, Barcelona eller varför inte vår grannhuvudstad Köpenhamn.

Golfresa

Ett bra tips till alla golfspelare är givetvis att hälsa våren välkommen med en golfresa. Runt om i Europa finns många trevliga destinationer som bjuder på fint spel, som till exempel spanska solkusten, Portugal, Irland, Skottland och Turkiet, som blivit allt populärare som golfresmål på senare år.

Äventyrsresa

Vill man vara aktiv på sin resa kanske någon form av äventyrsresa kan vara någonting, som till exempel vandring i Alperna, dykning i Medelhavet eller varför inte safari i Afrika.