panelarrow

Hitta Aktivitet

Roliga och spännande fritidsaktiviteter

Gör ett avbrott i vardagen

När livet känns som om det bara rullar på och man är fast i sitt ekorrhjul så kan det vara en bra idé att göra ett avbrott i vardagen och resa bort några dagar. Det behöver inte alls vara så avancerat utan det viktiga är att få ett break så man kan ladda batterierna och få lite ny energi. 

Det kan vara en bra idé att ta en minisemester när vardagen börjar bli slentrian med jobb, barn och massor av olika aktiviteter som ska hinnas med. Det känns som om man hamnat i det berömda ekorrhjulet och har svårt att stoppa det för att hinna andas lite.

Det krävs egentligen inte så mycket för att ladda sina inre batterier och börja om med ny energi igen. Det kan räcka med en weekend tillsammans med kompisar för att se fotboll och ta en öl på en Engelsk pub eller en campingtripp med fiske om man hellre gillar det.

Det kan också vara kravlösa utflykter med familjen, en cykeltur med matsäck eller ett besök på museum eller närmaste zoo. Huvudsaken det blir något lättsamt och att alla uppskattar det så blir det en dag eller helg att minnas under de mörkare lite trista kvällarna. Slow parenting är ett relativt nytt begrepp som ökar mer och mer då man söker ett lugn i vardagens stress och vill vara mer närvarande med familjen.