panelarrow

Hitta Aktivitet

Roliga och spännande fritidsaktiviteter

Sköna aktiviteter på hösten

Hösten har tagit sitt grepp över vårt avlånga land och det är nu du ska ge dig ut med kameran i högsta hugg för att dokumentera alla sköna färger som målas i vår natur. Även om det blivit kyligare ute så får man klä sig efter hur kallt det är. Luften kan kännas frisk och du kommer att må gott när du kommer hem och ska redigera dina bilder.

Innan du ger dig ut

Det kanske är så att du inser att din kamera kanske uppfyller dina krav utan blir sugen på att byta upp dig. Ta en titt hos Cyberphoto som är en av de största i dag på kamerautrustning online. Här kan du även få byta in din gamla utrustning när du handlar något nytt i online butiken. Det är alltid trevligt att få ge sig ut och fotografera med ny modern utrustning. Det kan även bli en liten nytändning att fotografera om man skaffar sig något nytt.

Väl hemma

När du väl kommit in och hem efter en dags fotografering så kan det vara skönt att tända upp en brasa. Koka en kopp choklad och slå sig ner vid datorn och ett redigeringsprogram. Spara över dina bilder från kamerans minneskort till en extern hårddisk. När detta väl är gjort så kan den roliga redigeringen börja. Spara alltid en original kopia om du i ett senare skede vill redigera den annorlunda. Vem vet du kanske har tagit årets bild på din höstpromenad och som du vill hänga upp hemmavid.