panelarrow

Hitta Aktivitet

Roliga och spännande fritidsaktiviteter

Pokerkväll med polarna

En aktivitet som kan komma att bli väldigt roligt och spännande för alla inblandande och där ni dessutom får en rejäl chans att sätta dit varandra, är att ordna med en pokerturnering hemma. Detta är ett perfekt sätt att träffas och umgås, en eller flera gånger i veckan.

För att anordna en pokerturnering hemma så krävs det såklart en del förberedelser och saker som ni rent konkret kommer att behöva. Det lättaste är att köpa ett redan färdigt pokerset med både marker och kortlek för att komma igång, och därefter behöver ni enbart komma fram till vilken satsningsstruktur eran turneringen ska ha, rent markermässigt.

Pokergäng

Tänk på att ni i grunden träffas för att ha en trevlig kväll tillsammans och inte för att spela av varandra era respektive sparkonton. Håll därför eventuella insatser till en betydligt lägre och vettigare nivå. Ni minimerar på så vis även risken att bli ovänner, eller att någon ska drabbas av ekonomiska problem, om fokus främst ligger på att umgås och att göra något tillsammans.

Om du någon gång blir sugen på poker och saknar vänner att spela med, är det lätt att hitta ett pokerrum på nätet. Tänk på att många spelbolag erbjuder en bonus till sina nya spelare, så var därför noga med att kolla upp vart just du bör spela. Något som också kan vara av värde i valet av spelbolag är Sveriges regler för skatt på pokervinster. Om din hobby skulle utvecklas till något mer, kan det vara surt att åka dit och att behöva betala en stor del av din vinst till skatteverket. Reglerna är dessutom, i de fall du krävs på skatt, underliga. Du tvingas till exempel till att betala skatt på alla utav dina vänster, men du får inte göra avdrag för eventuella förluster.