panelarrow

Hitta Aktivitet

Roliga och spännande fritidsaktiviteter

Res och lär i sommar

Denna artikelrubrik kanske inte låter alltför spännande vid en första anblick, men försöka hålla denna känsla lite lätt tillbakatryckt, medans vi radar upp en del smaskiga tips som kan göra detta till din bästa sommar någonsin. Du kan tacka oss senare. Häng med nu!

Få av oss med avklarade studier i bagaget har speciellt stor lust att leta sig tillbaka till skolbänken. Vi har till viss del fått det inpräntat att det är tråkigt att behöva plugga, men är det egentligen så tråkigt att lära sig nya saker när du väl funderar ett slag? Vi misstänker att ditt svar lutar mot ett nej, för någonstans i människans natur ligger en önskan om fortsatt utveckling. Får du dessutom välja när du vill hänge dig och åt något, blir det heller inte samma måste som vid mera traditionell skolgång. Nedan följer några fina tips som vi vill ge dig och som du kanske kan testa på redan i sommar!

flygplan-fin-himmel

Lär dig åka skidor i alperna

Skidåkning är inte direkt någonting som de flesta kopplar samman med sommarhalvåret, men faktum är att du utan bekymmer kan fara på en skidsemester med tillhörande skidskola i de europeiska alperna även under den absoluta högsommaren. Kika in på nortlander.se och boka redan idag!

Lär dig spanska i Spanien

Vart i världen kan det vara bättre att lära sig spanska än i själva Spanien? Ja, möjligtvis något annat spansktalande land. Hur som helst. Om spanskalektionerna i skolan gick tungt, men du ändå alltid önskat att du kunde tala detta underbara världsspråk, rekommenderar vi dig att besöka oneworldstudies.se, en sida där du kan välja och vraka mellan diverse olika språkresor till España!

Lär dig dyka i Thailand

Thailand är ett land som erbjuder sina resenärer både ett och annat. En av dessa saker är dykning i absoluta världsklass. Vi rekommenderar att du börjar med någon enklare snorkellektion för att sedan slå på stort och boka in ett riktigt dyk-äventyr av rang. Självfallet med en lärare och guide vid din sida. På silentdivers.com kan du boka in dykningskurser med bas från den underbara Thailändska ön Koh Samui.