panelarrow

Hitta Aktivitet

Roliga och spännande fritidsaktiviteter

Konferens och aktiviteter

Som företagare så är det bra att bygga upp et bra nätverk av människor som kan ha nytta av varandra i sin affärsverksamhet, man kan lära sig mycket av varandra. Man lär sig både av bra och dåliga erfarenheter. Så både du och de andra i ditt nätverk har nytta av varandra. Ordna egna konferenser och bjud in det nätverk som företaget byggt upp för att utbyta tankar och idéer.

Att åka iväg med företaget på en konferens har många fördelar, dels så får det som åker från företaget en upplevelse tillsammans samtidigt som man kan nätverka med andra och få inspiration att ta med sig hem för att kunna jobba vidare och utveckla produkter och idéer vidare. Funderar ert företag på att ordna något för era medarbetare så vill vi tipsa om Sundsvall och Timrås flygplats där dom på ett smidigt sätt ordnat så att man kan hålla konferenser av olika slag i Terminal M, en plats för konferenser och möten. Bjud in andra företagare att medverka i konferensen och på så sätt bygg upp ett nätverk av bra kontakter.

Väl på plats så kan ni hitta spännande aktiviteter just på flygplatsen, varför inte testa att vara brandman för en dag eller få en guidad visning på landningsbanan. Vill ni förutom detta hitta andra aktiviteter i Sundsvall så finns det flera olika alternativ som kan stärka banden inom företaget, kolla in vad staden Sundsvall med omnejd har att erbjuda för olika aktiviteter via visitsundsvall.se. En heldagsaktivitet på Bodaborg där ni tillsammans kan kämpa er igenom en massa olika kluriga celler. Eller varför inte göra en takvandring och se den klassiska stenstaden från ovan.