panelarrow

Hitta Aktivitet

Roliga och spännande fritidsaktiviteter

Bergslagen Forsränning

Har du någon gång testat forsränning? Det är verkligen en aktivitet som som aktiverar adrenalinnivåerna i kroppen och som är ett minne att bära med sig. Denna upplevelse kan både göras med familjen, vännerna eller arbetslaget, det är en riktigt rolig aktivitet.

Bara 2 timmars bilkörning från Stockholm och 45 minuter från Örebro ligger Bergslagen Forsränning, ett företag som satsat på forsränning i kombination med att få uppleva den otroligt vackra naturen runt Sverkestaån. Forsränningen sker i mindre gummibåtar och det följer alltid med en guide på alla turer. Företaget startade 2009 och har sitt säte i Lindesberg.

forsränning

Vill du komma hit och forsränna så finns det turer från början av april till mitten av november. Gummibåtarna som används är relativt små med plats för 6-8 personer, totalt finns det båtar så man kan komma hit på en grupp på upp emot 50 personer samtidigt. Detta är verkligen en aktivitet att stärka banden mellan deltagarna. För att kunna manövrera båten i forsen krävs det att hela gruppen samarbetar och paddlar. Efter forsränningen har företaget nära samarbete med konferensanläggningar i närheten där ni kan äta och bo gott.

Forsränning är verkligen en aktivitet att rekommendera för den som söker spännande aktiviteter. Du får verkligen både en naturupplevelse av den vackra naturen samtidigt som du får en rejäl adrenalinkick av forsen, kamraterna och båten. Är du intresserad av denna aktivitet kan du gå in på Bergslagen Forsrännings egna sida och boka, du kommer inte att ångra dig!