panelarrow

Hitta Aktivitet

Roliga och spännande fritidsaktiviteter

På resa utomlands

Har du varit ute och rest förut? Då känner du till den där pirriga känslan dagarna innan det är dags att vända kosan mot flygplatsen och vidare mot destinationen. Att resa är för många en favoritaktivitet och detta förstärks säkerligen av att det ofta blir något speciellt eftersom man kanske inte gör det så ofta.

Vad passar då bättre än att vi bjuder på lite restips. Vi tänkte ge två härliga tips på platser där det finns massor av aktiviteter att ägna sig åt. Vi börjar med den första.

Resande

Costa Rica

Costa Rica är ett land i Centralamerika, ett land som ibland kallas för världens lyckligaste land – något man också blivit framröstade som av av ett engelskt forskarteam och organisationen Happy Planet. Costa Rica är sin ringa storlek ändå ett land där du finner flest djurarter i hela världen. Hela 6 % av världens djurarter återfinns i landet, lägg därtill 5 % av alla växtarter och 10 % av alla fågelarter så inser du att det är ett land med en natur som är något utöver det vanliga.

Söker du efter aktivitet och äventyr så har du fortfarande kommit till rätt plats. Vad sägs som linbana längs trädkronorna i regnskogen, kallat Canopy? Kittlas inte detta tillräckligt mycket så kan du bege dig ut på surfingtur bland svårslagna vågor. Vore det ändå inte nog, se då till att du avslutar dagen med att hoppa på en fiskebåt och dra upp fiskar av storlek större än dig själv, så tror vi att du kommer att sova gott på kvällen i din bungalow. Låter det spännande? Besök då Swetours.com för mer allmän information om Costa Rica. Du finner även massor med tips på utflykter, aktiviteter och resor.

London

London behöver egentligen ingen närmare presentation på vad som finns att göra där, det vore då snarare lättare att presentera den korta listan på vad som där inte finns att tillgå. Därför tänkte vi istället bara presentera våra tre favoritaktiviteter att göra i London.

  • Fotboll – England är ett fotbollsland utan dess like och London är nog det som får anses vara huvudskåedeplatsen för detta. Här kan du se bland andra Arsenal, Chelsea, Tottenham och många fler.
  • Hyde Park – Hyde Park är en stor park i centrala London som helt klart är värt ett besök. Framförallt vår- och sommartid då det är grönskande och vackert. En picknick där i solen är en höjdare.
  • Royal Air Force Museum – Är du det minsta intresserad av flygplan och flyghistoria så är detta ett måste. Här trängs klassiska flygplan från många år tillbaka i en enorm flyghangar.