panelarrow

Hitta Aktivitet

Roliga och spännande fritidsaktiviteter

Fixa konferens i Stockholm

Aktiviteter är inte begränsade till saker man ängar sig åt på fritiden utan även en del saker som tar plats som en del av arbetet. En av de vanligare arbetsaktiviteterna är så klart konferenser och här tittar vi lite närmare på vad det innebär att fixa en konferens i Stockholm.

För det bästa möjliga resultatet gäller det att vara ute i god tid. Dels för att minimera chansen att potentiella deltagare redan bokat in sig, men även för att se till att man får den bästa möjliga lokalen. Det är väldigt vanligt och fördelaktigt att boka in sig på ett konferenshotell då man både får tillgång till en bra lokal och praktiskt taget tar bort restiden under konferensens gång.

Det är värt att spendera tid på att utforma ett bra schema. Detta måste så klart anpassas efter allt man planerat hinna med under konferensen, men det måste även finnas gott om tid för raster och annan ledig tid där alla deltagare har möjlighet att varva ned och prata med varandra. Se även till att schemalägga en del aktiviteter fokuserad på nöje. Detta kan vara allt från en lite show till en tur ute i skärgården.

Se också till att planera maten noga och ha alltid alternativ för personer med olika, dieter, livsstilar och matallergier. Titta igenom de vanligaste matallergierna och planera därefter. Planerar man en ganska liten konferens och har möjlighet att ta emot uppgifter från alla som deltar är det en bra idé att be var och en höra av sig om de har några speciella krav på maten.

Har man deltagare som kommer från andra håll måste man se till att informera tydligt om allt som kan vara okänt. Det mest grundläggande är så klart vägbeskrivningar, men mycket mer än så kan vara bra att inkludera beroende på varifrån alla kommer.